12 04 2018

Impactuaris AR voor Schade en Inkomen (3990: ingevuld)


Voor ÚÚn van onze Opdrachtgevers in het midden van het land zijn wij op zoek naar een een Impactuaris AR voor Schade en Inkomen.

De functie

In deze tijdelijke rol heb je een specifieke opdracht. Als tijdelijke invulling van een vacature zijn we op zoek naar een ervaren actuaris/tester voor het uitvoeren, co÷rdineren en afstemmen van een functionele en gebruikers acceptatietest van een aangepast Igloo model, waarin nieuwe AOV grondslagen zijn ge´mplementeerd. Er is een complex Excel model o.b.v. oude grondslagen beschikbaar als testtool, maar deze zal nog moeten worden getest op actualiteit en zal nog meten worden omgebouwd naar de nieuwe grondslagen. Naast dit hoofddoel zijn we op zoek naar iemand die ons tijdelijk kan ondersteunen bij het ontwikkelen en/of testen van tools die het verder optimaliseren van processen ondersteunen. Ook voor uitvoeren, co÷rdineren en afstemmen van een functionele en gebruikers acceptatietest het testen van een nieuwe ResQ Release zoeken wij ondersteuning.

Het profiel

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een verzekeraar of een adviesbureau. Als Actuarieel medewerker heb je een afgeronde kwantitatieve academische opleiding, bij voorkeur ActuariŰle wetenschappen, Actuarieel Analist of Actuaris AG. De vaardigheid om complexe Excel modellen te kunnen onderhouden is een vereiste. Je kunt omgaan met het pakket IGLOO of maakt je dat snel eigen. Ervaring met het testen van modellen is gewenst. Kennis van en ervaring met inkomensverzekeringen is een pre. Je hebt affiniteit met automatisering en het ontwikkelen van (VBA) tools die het verder optimaliseren van processen ondersteunen. Je bent analytisch zeer sterk. Je hebt een stevige persoonlijkheid, werkt uitstekend in teamverband Ún zelfstandig en neemt initiatief. Je bent een doener die ook conceptueel kan denken. Bij Opdrachtgever staat het klantbelang centraal. Dit betekent dat alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.