De ideale partner

Advinsure werkt met professionele personen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in de financiƫle dienstverlening. Door te putten uit verschillende bronnen in combinatie met onze dienstverlening ontstaat een uniek aanbod onder 1-loket voor opdrachtgevers.

Hoog opgeleide werknemers (HBO+) worden steeds meer op basis van flexibele contracten aangenomen. Niet zozeer primair uit flexibiliteitsoverwegingen, maar vooral op basis van efficiency, waarbij kostenbesparingen erg belangrijk zijn. Daarnaast willen de beste professionals steeds vaker zelfstandig, flexibel en ongebonden zijn. Al jarenlang stijgt het aantal zelfstandige professionals.

De flexibele netwerkorganisatie is nog steeds in opmars. In deze organisatie denken professionals zelf na, nemen zij besluiten en verantwoordelijkheid, werken zij samen en ontwikkelen zij zichzelf en de organisatie. Advinsure wil deze professionals daarom niet binden, maar juist optreden als “facilitator” van haar netwerk.

In verband met de groeiende vraag naar onze diensten zijn wij continu op zoek naar personen en bedrijven, die onze visie omtrent ons netwerk en onze aanpak delen.