Profielen medewerkers

Werken bij Advinsure

Advinsure is een succesvolle en groeiende organisatie.

Wij onderscheiden ons door te kiezen voor een complete en brede dienstverlening aan een specifiek, maar zeer dynamisch marktsegment. De branche kenmerkt zich door snelle en complexe ontwikkelingen als gevolg van de snel veranderende regelgeving en maatschappelijke visies.

Advinsure onderscheidt zich tevens door de manier van werken, namelijk door een verregaande samenwerking met netwerkpartners, die op de specifieke gebieden een toegevoegde waarde hebben.

Het hart van onze organisatie wordt gevormd door de medewerkers zelf. Het zijn veelal jonge, hoogopgeleide mensen die via Advinsure op projecten worden. Medewerkers die deskundig, creatief en enthousiast zijn en zelfstandig kunnen werken. Medewerkers die een sterk oplossend vermogen hebben en zich zeer betrokken voelen bij onze organisatie en uw doelstellingen, waarmee een sterk en professioneel bedrijf met menselijke maatstaven wordt verkregen.

Wij bieden onze werknemers uitstekende condities, naast zeer afwisselend en uitdagend werk bij verschillende opdrachtgevers op diverse locaties.

Wil je eerst meer weten over ons?

Wil je direct naar onze beschikbare profielen?

Wil je meteen een afspraak maken met Advinsure?