De ideale oplossing

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven is het realiseren van hun doelstellingen. Als onafhankelijke en open consultancy- en netwerkorganisatie met uitgebreide marktkennis heeft Advinsure een unieke aanpak waarbij wij ook personele en operationele ondersteuning kunnen bieden. Een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers (waaronder o.a. ING, NN, Achmea, AEGON, SNS Reaal, ASR, Interpolis, Delta Lloyd, Goudse, PGGM, SPAWW, Capgemini, ABN Amro Verzekeringen, Towers Watson) maakte al gebruik van onze aanpak.

Advinsure biedt oplossingen in de vorm van kennis, capaciteit en advies voor zowel het operationele proces (front- en backoffice), als het secundaire proces (reporting, risk, compliance, actuariaat, juridisch, hr, marketing, programma management, ICT), dit alles binnen één loket.

Advinsure maakt gebruik van een krachtig team en uitgebreid netwerk. Door het open karakter ervan zijn de netwerkpartners herkenbaar voor de opdrachtgever. Door te putten uit verschillende bronnen in combinatie met onze dienstverlening ontstaat een uniek aanbod onder 1-loket voor opdrachtgevers.

Specialisatie neemt steeds meer toe. Dat is een rede waarom het steeds minder interessant is een specialist in eigen dienst te nemen: er is niet altijd werk voor een superspecialist bij een bedrijf waardoor het inefficiënt en te duur is. Onze eigen medewerkers en specialisten uit dit netwerk vormen de bron voor de benodigde kennis, ervaring en creativiteit. Kennis en advies op allerlei niveaus wordt snel en adequaat geleverd voor de korte als ook voor de lange termijn. Net zo lang als het duurt om uw doelstellingen te realiseren.

Kortom: oplossingen van Advinsure vormen de ideale mix van kennis en kracht.

Zoekt u tijdelijke ondersteuning bij het realiseren van uw doelen? Mail dan uw vraag naar midoffice@advinsure.nl